Jolanda Douma

Jolanda Douma

( Fietsen | Lid van team: Team Meijer Group )

Mijn man heeft kanker gehad. Onze dochters en ik zijn tot op de dag van vandaag erg gelukkig en superblij dat hij is genezen. Dit geluk gunnen wij andere mensen ook. Mijn vader en enkele familieleden hadden dit geluk niet. Er is veel onderzoek nodig naar nieuwe en betere behandelmethoden. Dit is erg kostbaar, maar zo belangrijk. Ik zou de berg in 2020 lopend beklimmen, maar heb besloten mijzelf uit te dagen. In 2021 ga ik op de fiets naar boven en ik hoop dat jullie mij willen steunen! Alvast bedankt voor de bijdrage.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/09/2021
18:46

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.