Joris Van Oers

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Team Feelings )

In de zomer van 2019 is mijn vader overleden aan de ziekte Amyloïdose. Hij was een prachtmens en een geweldige vader en opa! Zolang ik de mogelijkheid heb, zet ik mij graag in voor anderen en probeer zo een positief verschil te maken. Met mijn vader in gedachte, fiets ik naar de top van de Mont Ventoux. Zo lever ik mijn bijdrage aan 'Grootverzettegenkanker'. Alle steun voor dit mooie doel is hierbij van harte welkom!

 

My father passed away in the Summer of 2019 having been diagnosed with Amyloidosis disease. He was a wonderful person and a great dad and grandfather. As long as I have the opportunity, I will volunteer to help others trying to positively make a difference. With my father in mind, I will cycle to the top of the Mont Ventoux, raising funds for the Great Resistance Against Cancer foundation. Any support you are able to give to this foundation is warmly welcomed!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/09/2021
11:21

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.