Jos Van der Vorst

Liefde, kracht en positiviteit

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Ria is een maand na de laatste editie in 2019 overleden aan de gevolgen van de uitgezaaide borstkanker. We hebben vanaf 2011 ons ingezet via allerlei stichtingen die zijn eigen inzetten om deze ziekte te lijf te gaan.
Ria was een vrouw die ondanks haar ziekte de liefde, kracht en positiviteit en gesteund door mij dit uitstraalde. Deze gedachtegoed wil en zal ik blijven doorgeven in mijn leven.
Vandaar mijn deelname dit jaar aan dit geweldige evenement en ik neem en draag haar met me mee naar boven.

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
09:22

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.