Judith Koobs

Ik word een held!

( Wandelen | Lid van team: Team Onderweg )

Omdat kanker een complexe ziekte is draag ik op deze manier mijn steentje bij voor onderzoeken en andere gerelanteerde bijzonderheden die erbij komen kijken.

Als "team onderweg" steun ik kinderkanker de Bilt. Kinderkanker Nederland is onder andere bekend van de kanjerketting. Een kind dat in behandeling is tegen kanker krijgt bij elke ingreep een kraal om aan een ketting te doen. Alle kettingen worden afgesloten met een kraal waarbij wij hopen dat dit een oranje/turkooise bloemetje is waarbij het kind de laatste behandeling heeft gehad.

Al veel vrienden van mij verloren door deze onbegrijpelijke ziekte die soms niet lijkt te stoppen. Iedereen kent wel iemand met deze ziekte of hieraan is overleden. Samen met het team staan we sterker door samen te lopen of te fietsen. 

In september 2021 mocht ik mee naar Frankrijk en heb de sfeer geproefd van de hele grote familie die allemaal hetzelfde doel hebben. Ik kan je vertellen, dit heeft zo'n impact gehad op mij en niet met een pen te beschrijven. Op 1 september 2022 ga ik zelf lopen/wandelen om geld in te zamelen. 

Helpen jullie mij mee om mijn sponsorgeld bij elkaar te halen?

Liefs Judith Koobs

Activiteit: Wandelen
29/08/2022
20:08

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer