Jurriaan Kwakkel

Jurriaan Kwakkel

( Fietsen | Lid van team: Toppers naar de top )


De meeste van mijn kennissen weten dat ik inmiddels al anderhalf jaar fervent wielrenner ben. Dit seizoen ga ik mijn eerste uitdaging aan die verder gaat dan alleen een persoonlijke overwinning.

 Samen met een ontzettend mooie groep mensen ga ik vrijdag 3 september de #MontVentoux op fietsen. En dat doe ik niet zomaar.

 Deze tocht van Grootverzettegenkanker is een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Iedereen is wel eens in aanraking geweest met deze verschrikkelijke ziekte en dat moet stoppen.

 Graag vraag ik daarom jullie hulp om mij of mijn team te steunen in de vorm van een donatie. Hiermee steun je niet alleen ons, maar ook lokale initiatieven en de KWF Kankerbestrijding.

 
Alvast bedankt!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

06/09/2021
14:50

Willem en Alette

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.