Keimpe Veenstra

Keimpe Veenstra

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

Beklimming Mont Ventoux 2020 (www.grootverzettegenkanker.nl)

Deelname aan dit bijzondere evenement heeft voor mij 2 redenen. Enerzijds vind ik het gewoon leuk om te wielrennen/fietsen. Het houdt mij fit, ik kan lekker buiten sporten en het is gewoon leuk om dit samen met anderen te kunnen doen. Die grote kale berg, de Mont Ventoux, beklimmen geeft daar een bijzondere dimensie en uitdaging aan.

Maar de belangrijkste reden en motivatie voor mij om te mee doen is geld inzamelen voor de strijd tegen en onderzoek naar kanker. In mijn directe omgeving ben ik helaas (te) veel dierbaren verloren aan deze ziekte. Daarnaast zitten ook nu weer een aantal goede vrienden midden in hun gevecht tegen deze vreselijke ziekte.

In 2018 heb ik voor het eerst, samen met de andere teamleden van Equipe Amis 058, meegedaan aan Groot verzet tegen Kanker en ervaren hoe bijzonder en emotioneel het is om de Mont Ventoux te beklimmen. Een pittige en uitdagende klim, die echter in het niet valt als je kijkt naar de echte strijd die velen moeten leveren tegen die vreselijke ziekte. Mede daarom wil ik in 2020 deze uitdaging nog een keer aangaan. Met als belangrijkste doel om opnieuw (veel) geld bij elkaar te fietsen.

Als jij je, net als ik, hard wil maken voor de strijd tegen en onderzoek naar kanker dan kan dit door mij hierbij te steunen. Het fietsen zal ik zelf moeten gaan doen, maar voor het inzamelen van geld heb ik toch echt steun van veel sponsors nodig. Je bijdrage wordt echt enorm gewaardeerd. En ik beloof dat ik hard zal trainen om op 4 september die enorme maar ook unieke berg opnieuw te kunnen beklimmen!!!

Alvast heel bedankt.

Met sportieve groet,

Keimpe Veenstra

Activiteit: Fietsen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/03/2020
00:00

Dirkje

Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.