Klaske Talsma-de jong

Klaske in Groot verzet tegen kanker

( Wandelen | Lid van team: Team Meijer Group )

Via Feitse zijn werk, Meijer Group, kreeg ik deze kans aangeboden. Zij sponsoren ons verblijf en geven ons de reismogelijkheid om naar de voet van de Mont Ventoux te vertrekken. Hun doel met deze actie is, minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven. Strijden tegen deze intense ziekte, wie kent er niet iemand. In mijn naaste omgeving, maar ook via mijn werk bij de thuiszorg Het Friese Land. Iedere dag een intense strijd en worsteling, onzekerheid, wat brengt mij deze dag, morgen, maand of jaar. Maar ook als je schoon bent verklaard, blijf je innerlijk strijden. Vandaar dat ik samen met Feitse en zijn collega's deze Kale berg zal beklimmen. De één gaat op de fiets, maar wij doen dit lopend. Steunt u ons ook mee tegen het grote verzet tegen kanker?

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
22:36

Rien

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
19/12/2020 | 0:00

Geld inzamelen

Samen met Feitse ben ik nu al een jaar aan het oefenen voor de beklimmimg van de Mont Ventoux. Tijdens die wandelingen letten wij op eventueel statiegeld flessen in de berm. Deze verzamelen wij dan en leveren ze in. Het bedrag staat nu al op ruim €50,00 en daar komt zeker meer bij. We hopen zo, dat we in 2021 wel de kale berg kunnen beklimmen.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.