Lennix Lugtenberg

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen )

Nog steeds worden te veel mensen van hun leven ontnomen door deze ziekte. Nu ik dit verlies zelf van dichtbij meegemaakt heb, weet ik wat voor impact dit kan hebben.

Ik ga op 3 september 2021 de Mont Ventoux beklimmen. Op de website van 'Stichting Mont Ventoux' vinden jullie meer informatie hierover. 

Onze bijdrage gaat 60% naar KWF en de overige 40% gaat naar VillaJoep.

Help jij ook mee? Alvast super bedankt voor je donatie!!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/09/2021
19:16

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.