Leonard Langevoort

De aanhouder wint !

( Fietsen | Lid van team: Team Defensie Firepower )

De Mont Ventoux op voor het KWF op 3 sep ? Niet mijn eerste keer en waarschijnlijk ook niet mijn laatste. De aanhouder wint! Kanker moet de wereld uit. 

In mijn directe omgeving heb ik veel te maken met kanker dan wel gehad. Ik kan een heel verhaal daarover ophangen maar dat is niet waar het om draait. Jullie hebben zeer waarschijnlijk een zelfde verhaal omdat kanker te veel en overal voorkomt. Opeens is het er......

Ik blijf me daarom inzetten om kanker de wereld uit te helpen, helpt u mee? Klik dan op de link en u kunt doneren bij Groot verzet tegen kanker. Alvast bedankt 💪😘 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
16:25

Nick

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.