Lisa van der Schee

Ik ren tegen kanker!

( Hardlopen | Lid van team: FC POTVIS naar de top! )

Een persoonlijk, sportief doel voor 2021 en daarmee óók nog een goed doel steunen in haar strijd tegen kanker; veel had ik niet nodig om mezelf te motiveren om mee te doen aan de beklimming van de Mont Ventoux! 

Samen met een groep vrienden gaan we deze uitdaging rennend of fietsend aan in september 2021. Zelf zal ik de berg (26 km omhoog!) hardlopend trotseren. Wij hebben besloten om ons sponsorgeld te doneren aan Villa Joep!

Ik zou het ontzettend waarderen als je mij met een kleine bijdrage wilt sponsoren. Hiermee motiveer je niet alleen mij, maar help je vooral Villa Joep in haar strijd tegen neuroblastoom. Neuroblastoom is een zeldzame vorm van kanker bij kinderen en helaas is van een deel van deze kindjes de overleving zeer slecht. Met jouw bijdrage zou Villa Joep meer onderzoek naar dit type kanker kunnen financieren en daarmee (hopelijk) meer kindjes kunnen genezen; een zeer belangrijk doel, dus! 

 

Activiteit: Hardlopen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/08/2021
19:17

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.