Luuk Wegman

#Opgevenisgeenoptie

( Fietsen )

Opgeven is geen optie in de strijd tegen kanker. Dit geldt voor hen die zelf strijden tegen kanker.Of zij die hebben gestreden tegen kanker. Voor mij persoonlijk geldt ook dat opgeven geen optie is. Natuurlijk heb ik ook in mijn (directe) omgeving te maken gehad met de strijd tegen kanker. Daarom doe ik ook dit jaar weer mee met Grootverzettegenkanker en fiets ik op 4 september 2020 de Mont Ventoux op. Mijn sponsoractie is gericht op het inloophuis voor kankerpatiënten Parkhuys Almere. Een waardevol instituut dat voor veel (ex)kankerpatienten een belangrijke rol vervult. Daarom hoop ik dat je mijn persoonlijke actie steunt en een sponsorbijdrage wilt leveren. Alvast hartelijk bedankt.

Activiteit: Fietsen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

13/03/2020
00:00

Sylvia

Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.