Luuk Wegman

#Ik fiets voor Robbie naar de top!

( Fietsen )

Mijn goede vriend Robbie voert momenteel zijn strijd tegen kanker. Je ziet hoe het leven van hem en zijn naasten op zijn kop staat. Maar jij moet door. Jij gaat de strijd aan. En ik steun hem natuurlijk. Speciaal voor Robbie fiets ik de Mont Ventoux opđź‘Š

Opgeven is geen optie in de strijd tegen kanker. Dit geldt voor hen die zelf strijden tegen kanker.Of zij die hebben gestreden tegen kanker. Voor mij persoonlijk geldt ook dat opgeven geen optie is. Natuurlijk heb ik ook in mijn (directe) omgeving weer te maken gehad met de strijd tegen kanker. Wie niet toch? Daarom doe ik ook dit jaar weer mee met Grootverzettegenkanker en fiets ik op 3 september 2021 de Mont Ventoux op. Mijn sponsoractie is gericht op het inloophuis voor kankerpatienten  Parkhuys Almere. Een waardevol instituut dat voor veel (ex)kankerpatienten een belangrijke rol vervult. Daarom hoop ik dat je mijn persoonlijke actie steunt en een sponsorbijdrage wilt leveren. Alle sponsorgelden gaan volledig 100% naar de goede doelen. Dat is toch geweldig. Daarom ga ik 100% deze uitdaging aan. U ook als sponsor?  Alvast hartelijk bedankt.

In 2019 hebben sponsoren mijn streefbedrag ad €1000 gerealiseerd. Fantastisch was dat.  Helaas werd editie 2020 geannuleerd. Daarom nu voor 3 september 2021 mijn streefbedrag vastgesteld op €1250. 

Doe mee en help dit bedrag te realiseren. Super bedankt. 

Hartelijke groet

Luuk Wegman 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/09/2021
16:10

Hendrik Jan

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.