Maaike de Bruijn

Maaike de Bruijn

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

Na enige twijfel, heb ik besloten de uitdaging met de Mont Ventoux aan te gaan.

Fietsend.

Hoe zwaar de beklimming ook zal zijn, het stelt niks voor met de strijd die velen voeren tegen kanker. Met het voorrecht dat ik gezond ben, en de gedachten aan de vele naasten die deze strijd hebben verloren, gewonnen of nog voeren, ga ik die berg op. Samen met het team marechaussee collega’s, want samen staan we sterk.

Ik hoop met onze bijdrage en de support van velen aan ons team een verschil te kunnen maken in het gevecht dat teveel mensen moeten voeren tegen kanker.

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

26/05/2020
00:00

Mark

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.