Manon Nanning

Ik ga strijden!

( Fietsen | Lid van team: ❤ Team Fokje ❤ )

Ik heb altijd respect gehad voor mijn familieleden die dit evenement hebben opgezet en al vaak hebben meegedaan. Ik zei altijd; ooit zou ik dit ook wel eens willen doen. Maar ik fiets nooit, heb niet eens een gewone fiets, laat staan een race fiets, dus daar blijft het dan altijd bij..  

2021, het vreselijkste jaar ooit. Mijn aller liefste moeder, mijn beste vriendin, mijn beste maatje, mijn álles heeft vorig jaar keihard moet strijden. Helaas heeft ze het na een paar maanden niet kunnen winnen. Veel te snel, veel te vroeg, veel te jong heeft ze afscheid van ons moeten nemen. Afscheid nemen van je allerliefsten, dat is onmogelijk, onmenselijk.. 

Nooit heeft ze geklaagd, ze was altijd positief, zelfs haar laatste dagen was zij degene die ons aan het troosten was. Haar los moeten laten, dat kan niet, dat bestaat toch niet, haar moet missen, je wereld staat op zijn kop. Je staat er mee op, je gaat er mee naar bed. Met alles wat je mee maakt mis je haar. In de kleinste dingen, iedere dag belden we, al was het maar een minuut. Iedere dag even een ❤️ Of een 👄 via de app... Het gemis word steeds groter en groter..... je word futloos, negatief, je hebt nergens meer zin in. Maar alles gaat door, dus je moet door, voor je gezin, je familie. Dat is wat mama wou: Zorg voor je gezinnetje! En dat hebben we haar beloofd: om op elkaar te letten, voor elkaar te zorgen, er voor elkaar te zijn! 

Mijn kinderen zeiden steeds: Ik wou dat wij een toverstaf hadden, dan konden wij oma beter toveren! 🙏 Helaas bestaat dat niet..

Wat ik wel kan doen is proberen om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoeken, meer behandelingen maar ook dat er een methode kan komen die voorkomt dat iemand die belast is met "verkeerde" genen uiteindelijk kanker krijgt, zonder dat daarvoor ingrijpende preventieve maatregelen nodig zijn, zoals operaties o.i.d.

Ja, ik ga strijden, voor jou mam!✨

Het is iets om keihard naar toe te werken. En dit samen met mijn familie die dit ook allemaal voor jou doen mam!

Ik heb nog geen fiets, ik heb nog nooit gefietst, maar ik kom bovenop die berg!❤️


Love you, mam! 

 

Activiteit: Fietsen
02/09/2022
21:03

Anne

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
23/08/2022 | 21:54

1 jaar zonder jou

Gisteren, 22 augustus is het alweer een jaar zonder jou mam.  Je bent maar een paar maanden ziek geweest. Een paar maanden moeten knokken, we wisten dat je niet meer beter werd maar ergens hou je hoop. Dat houd je sterk en geeft je kracht om door te gaan. Ook die laatste week zat ik iedere dag naast je, hebben we samen gehuild samen gepraat en gaf ik je de rust die je nodig had. Uren kon ik naast je zitten zonder wat te zeggen. Misschien ben je weer wat opgeknapt als je wakker word? Deze zondagochtend was het anders. Je kon niet meer. Het moment waar we bang voor waren en waarvan we wisten dat dit zou gaan gebeuren.. Met al je geliefden om je heen hebben we jou moeten laten gaan. Geen pijn meer, de rust die je verdiend. Maar eigenlijk zijn hier geen woorden voor, ik kan niet uitleggen hoe dit allemaal was en voelt. Ik weet wel dat ik je elke dag meer mis. In alles!  Komend weekend vertrekken we naar de Mont Ventoux. Het word een zware tocht maar alles er om heen, doe ik voor jou en met jou. Ik neem de tijd om die top te halen, als ik onderweg moet stoppen dan doe ik dat en zoek ik een plekje op de berg om na te denken en je te herdenken. Ik kom boven!  17 september gaan we met ons gezin en alle kleinkinderen naar de groente lantaarn: Hier gaan we kaarsjes voor jou aansteken en worden er gerechten gemaakt met producten waar jij van hield! 💫