Marc Luyn

Bassie de berg op

( Hardlopen | Lid van team: Kansrijke Kanjers klimmen tegen kanker )

Ieder jaar fietsen we met ons team voor een goed doel. Omdat in de nabije omgeving van familie en collega’s kanker eigenlijk altijd aanwezig is en een vreselijk spoor trekt is en blijft het noodzakelijk om hier wat tegen te doen. Wij doen dat door geld in te zamelen omdat wij dat kunnen en dit graag doen voor hen die het nodig hebben. Kanker moet de wereld uit!!

Activiteit: Hardlopen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/04/2021
12:31

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.