Marco Bakker

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Ik fiets tegen kanker omdat steeds meer mensen te maken krijgt met deze verschrikkelijke ziekte.
De afgelopen jaren hebben verschillende collega’s, een nabij familielid en personen binnen in mijn vriendenkring de strijd tegen kanker moeten aangaan.
Sommigen hebben die strijd overwonnen, maar enkele hebben helaas ook die strijd verloren.
Onderzoek en juiste medicatie tegen kanker is absoluut noodzakelijk en daar is geld voor nodig. Mijn minimale inspanning en steun is een steentje bijdragen om geld in te zamelen voor meer betere medicatie en onderzoek naar deze verschrikkelijke ziekte.

Steun mij met de strijd tegen kanker!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
07:04

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.