Marian Heidsma

Marian

( Wandelen | Lid van team: Veluwse wensambulance in actie )

Ik ben Marian en vind het een heel mooi initiatief om op deze manier te kunnen bij dragen aan de bestrijding van deze ziekte.

Zelf ben ik werkzaam bij de palliatieve en terminale zorg, daarbij ben ik sinds kort een coordinator bij de Stichting Veluwse Wens Ambulance, dit is echt een heel mooi iets. Om wensen van terminale mensen, waarschijnlijk voor de laatste keer te kunnen uitvoeren. Dit gaat in samenwerking met de ambulance chauffeurs en begeleiders. Echt top !

Ik hoop dat we op deze manier nog heel lang door mogen gaan.

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

28/02/2020
00:00

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.