Marieke Schilders

Nu zelf

( Wandelen )

2015 - 2020

5 jaar geleden na diagnose borstkanker, heeft onze dochter, 4 maanden zwanger, voor mij en voor vele anderen de Mt Ventoux op de fiets bedwongen.
Tijdens het aanmoedigen, had ik heel sterk: ooit hoop ik zelf deze berg op te mogen gaan.
Met veel wilskracht wil ik dit jaar lopend de berg op, samen met mijn man die altijd
naast mij staat.
Als dank aan iedereen die met haar/zijn inzet het mogelijk maakt/heeft gemaakt, om meer inzicht te krijgen in kanker. Waardoor ik nu instaat ben deze uitdaging aan te gaan.
Liefs Marieke

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/08/2021
14:30

Chris

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.