Mariese Scheerboom

Mariese Scheerboom

( Wandelen | Lid van team: Toppers naar de top )

23 februari 2020… De dag waarop mijn moeder eigenlijk 60 jaar zou worden. Helaas geen groot feest, helaas niet proosten met een glas wijn.

Hoewel ik mijn moeder niet meer terug kan krijgen, kunnen wij wel proberen ervoor te zorgen dat niemand meer een dierbare hoeft te verliezen aan deze rot ziekte.

Op 2 & 3 september 2021 zullen wij met een fantastisch team (Toppers naar de Top) de Mont Ventoux beklimmen. Een zware strijd van 26 km, die symbool staat voor de strijd tegen kanker.

Het doel is om hiervoor geld op te halen om een bijdrage te kunnen leveren in de strijd tegen kanker. Ik zou het fantastisch vinden als jullie mij willen sponsoren zodat diegene die nu of in de toekomst aan het strijden zijn, deze strijd uiteindelijk zullen winnen!

Hopelijk kijkt mijn moeder op 2 september mee en is ze trots. Eenmaal boven op de berg zal ik zeker proosten op haar 60e verjaardag. Want niets is helaas minder waar… dichter bij de hemel kom ik niet 💞

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

29/07/2020
00:00

John

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.