Mariese Scheerboom

Mariese Scheerboom

( Wandelen | Lid van team: Toppers naar de top )

In het jaar 2020 besloten wij mee te willen gaan doen aan Groot Verzet Tegen Kanker. Op het moment dat wij volop in de voorbereidingen zaten, kregen wij helaas het bericht dat door COVID-19 het evenement in september 2020 niet door kon gaan. 

Gelukkig kregen wij te horen dat het dit jaar wel door kan gaan! Op 2 & 3 september 2021 zullen wij met een fantastisch team (Toppers naar de Top) de Mont Ventoux beklimmen. Een zware strijd van 26 km, die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Het doel is om hiervoor geld op te halen om een bijdrage te kunnen leveren in de strijd tegen kanker. Ik zou het fantastisch vinden als jullie mij willen sponsoren zodat diegene die nu of in de toekomst aan het strijden zijn, deze strijd uiteindelijk zullen winnen! 

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
15:18

Els

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.