Marion Hamacher

Ik fiets met team Feelings!

( Fietsen | Lid van team: Team Feelings )

Ik doe ieder jaar mee aan een goed doel en lever daar graag m'n sportprestaties voor. Eerder heb ik voor vriendinnen, collega's en m'n zwager gefietst en vorig jaar met hetzelfde team op pad geweest om geld in te zamelen voor mensen die uitbehandeld zijn, het zal je maar gebeuren! Meer onderzoek betekent meer oplossingen en betere zorg. Ook voor mensen die zijn uitbehandeld zou de zorg veel beter georganiseerd kunnen worden. Wat kun je nog wel en waar doe je juist goed aan? Daarom fiets ik met hetzelfde team als vorig jaar, Team Feelings, met allemaal toppers, elk met zijn of haar eigen verhaal, ik met m'n vader in gedachten. Het is goud dat deze groep bijzondere mensen zich willen inzetten groot verzet tegen kanker en ik ben trots dat ik daar deel van uit mag maken! 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
19:20

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
07/08/2021 | 13:47

Bedoin

Al jaren achtereen voor verschillende doelen gefietst naar de Mont Ventoux maar nooit de Bedoin kant gepakt. Deze keer wel, ik zeg nooit meer dat iets niet mogelijk is! 

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.