Marleen Drijfhout

Marleen Drijfhout

( Wandelen | Lid van team: Samen staan we sterk! )

Een jaar geleden ben ik mijn opa verloren aan kanker. Hij was mijn beste maatje en samen deelden wij een grote passie voor sporten. Samen fietsen, voetballen en wandelen waren voor ons hele waardevolle activiteiten. Uit naam van opa is het doel samen met mijn moeder de Mont Ventoux te beklimmen. Zo wil ik mijn band met opa verbinden aan zijn wens om te blijven strijden voor een goede wereld en met mijn grootste passie sport. Met uiteindelijk als doel om kanker te bestrijden zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om te blijven sporten en ervaringen te delen met hun al hun vrienden.

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.