martin boomkens

op naar de top!

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

DE TWEE BOMEN GAAN DIE BERG OP!

 

Ze gaan het echt doen. Vader en jongste zoon trekken de stoute fietsschoenen aan en gaan die vermaledijde Ventoux bedwingen. Gaat ze dat lukken? Wie zal het zeggen. Maar het goede doel motiveert mateloos.

En daar doen we het voor. Kanker is een ziekte die continu bestreden dient te worden. Daar maken we ons graag hard voor. Ter nagedachtenis aan vrienden en familieleden die de strijd helaas hebben verloren maar vooral ook voor al die dierbaren die elke dag dat gevecht weer moeten aangaan.
Voor hen gaan wij ons eigen gevecht leveren met Die Berg. 26 kilometers met een gemiddelde stijging van 7,6% (met pieken tegen de 20% ) die wij op 3 september 2021 gaan slechten.

En dat moet ondersteund worden! Door jullie! Dus geef met gulle hand en doneer fors en flink! Opdat die twee Bomen driedubbel gemotiveerd die Berg gaan bestijgen!

Wat krijg je daarvoor terug? Behalve onze onmetelijke dank ook een regelmatige update van onze voorbereidingen. Tripjes naar Limburg, inclusief de Keutenberg(22%!), 28 x het kopje van Bloemendaal, 6 x de Posbank en ga zo maar door. Je verneemt alles over de stand van ons materiaal, het noodzakelijke gewichtsverlies, het ultrastrenge voedselregime en het groeiend aantal kilometers dat we gaan afleggen.

 

Hebben we je geprikkeld? Brandt dat geld al in je zak? Geef het dan aan ons. Of beter, aan Stichting GrootVerzetTegenKanker.  Klik op de link zodat je via iDeal direct kunt storten! 60% gaat naar het KWF en 40% naar het doel van ons team: Huis aan het Water te Katwoude.

 

Geweldig vinden we dat! We zijn nu al hartstikke blij met jouw bijdrage. We wisten ook wel dat we op je konden rekenen. Supertof! Enneh, spread the word!

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

09/07/2021
12:14

Patrick

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.