Mike van Zaanen

Samen kunnen we deze rotziekte verslaan!

( Fietsen | Lid van team: digitaal bureau Elephant )

Iedereen kent wel iemand waarbij zijn of haar leven volledig overhoop is gegooid door deze rotziekte.

Als verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg kom ik regelmatig in aanraking met cliënten met kanker. We zijn op de goede weg om kanker beter te begrijpen en te genezen, maar om deze ziektes beter behandelbaar te krijgen is er nog altijd veel onderzoek nodig. Onderzoek kost geld, daarom fiets ik mee!

Ik ben aangesloten bij Team Elephant opgezet door digitaal bureau Elephant, hier zitten veel van mijn fietsmaten bij en vanuit hun wordt dit alles voor mij mogelijk gemaakt!

Ik heb mijn Koga (zie afbeeldingen) sinds maart 2020 gekocht van een vriend die deze stil in een schuur had staan, na hem opgeknapt te hebben maak ik vele kilometers op hem en is het fietsen uitgebreid tot echte hobbie. 

Voor een filmpje van onze trainingsdag kijk op:

https://vimeo.com/574063141

 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

05/09/2021
09:38

Guus

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.