Monique Boogaard

#MOgoesMOntVentoux4KWF

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Kansrijke Kanjers klimmen tegen kanker )

Na meerdere malen van dichtbij te hebben ervaren wat voor een verschrikkelijke ziekte kanker is, wil ik graag mijn steentje bijdragen aan een wereld waarin je niet meer dood hoeft te gaan aan kanker.

Omdat voor onderzoek naar de genezing ervan nog steeds veel geld nodig is... ...fiets ik samen met mijn team op 3 september 2021 de Mont Ventoux 2x omhoog.De dag ervoor zal ik de berg ook op gaan maar dan lopend / rennend .

Ik wil de uitdaging aangaan voor al die mensen om mij heen die vechten tegen kanker en voor hen die de strijd helaas verloren hebben.

Ik heb er voor gekozen dat 40% van jouw donatie via mijn actiepagina naar het Prinses Maxima Centrum zal gaan. In dit kinderoncologie centrum worden kinderen met kanker behandeld. Het andere deel gaat naar door de stichting gekozen onderzoeken voor kankerbestrijding.

Doneer jij ook ? Alvast heel erg bedankt

 - Each of us can make a difference , together we make a change -

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
07:25

Mirjam

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.