Monique Koers

Ik wandel tegen kanker!

( Wandelen | Lid van team: Team Sven )

Omdat het nodig is dat er veel onderzoek kan worden gedaan om mensen te kunnen behandelen tegen deze vreselijke ziekte. Iedereen kent voldoende voorbeelden in zijn directe omgeving, ik ook, waarbij je gewenst zou hebben dat er meer mogelijk was. Nu doe ik samen met mijn vrienden mee met "Team Sven". Sven is de zoon van een onze vrienden en hij heeft een bijzonder zware strijd moet leveren en nog steeds! Ook andere leden van deze groep hebben van erg dichtbij het een en ander meegemaakt of zijn er volop mee bezig. Het zou mij trots maken als wij daar als vriendengroep iets mee kunnen!! 

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10/04/2021
15:20

Ben en Hester

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.