Monique van den Broek Wolter

Uit het dal de berg op!

( Fietsen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Het is altijd ver van je bed tot het dat niet meer is. Dat was voor mij het geval toen ik vlak voor kerst 2019 te horen kreeg dat ik borstkanker had. Die had ik even niet aan zien komen. Een onzekere en heftige tijd met operaties, behandelingen, chemo en oh ja…Corona, brak aan.

Echt niet alleen ellende hoor, wat heb ik een fantastische familie, vrienden, collega’s en dorpsgenoten, zoveel oprechte aandacht en liefde heb ik mogen ontvangen van iedereen, hartverwarmend!

En wat heb ik een hoop lieve krachtige lotgenoten ontmoet in dit hele proces, dappere mooie vrouwen die net als ik, om de metafoor maar te gebruiken, een berg te beklimmen hebben. Ieder met een eigen verhaal maar wat een hoop herkenning en steun, zo fijn! Voor al mijn lotgenootjes en toekomstige lotgenoten wil ik iets terugdoen. Ik heb zoveel mogen ontvangen aan zorg en liefde de afgelopen 2 jaar. Ik kan de artsen, verpleegkundigen en therapeuten niet genoeg bedanken voor alle zorg en steun. Ik ga nu fietsen om, al is het maar een beetje, iets terug te doen en bij te kunnen dragen aan de strijd tegen kanker!

En ik doe het zeker ook voor mezelf. Ik ben er nog niet, probeer mijn energie en kracht weer terug te vinden en weer midden in het leven te gaan staan. Ik heb besloten dat de Mont Ventoux mij daarbij gaat helpen. Verwerken en afsluiten van een nare periode met dit positieve avontuur!

Wil je me sponsoren en steunen en daarmee ook al mijn lotgenoten? De volledige opbrengt gaat naar KWF voor levensreddend onderzoek naar kanker en naar het Toon Hermanshuis Weert.

Dankjewel! Liefs Monique

Activiteit: Fietsen
29/08/2022
16:14

Danielle

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer