Patricia Broersma

Ik loop voor Ed!

( Wandelen | Lid van team: Équipe amis 058 )

In 2009 werd ik hard geraakt door het overlijden van mijn vader op 55-jarige leeftijd. Het zou toch nooit weer zo dichtbij komen was mijn gedachte. ...
Dat kwam het wel, dichterbij was bijna niet mogelijk. Op 5 maart 2021 heeft Edwin op 49-jarige leeftijd de keuze moeten maken om zijn grootste liefde Helga en 2 geweldige zonen achter te laten. Wat een strijd heeft hij geleverd. Helaas kon hij het gevecht tegen kanker niet winnen. Dus loop ik die berg op voor Edwin. En voor mijn lieve dappere vriendin Helga. Die al haar toekomst plannen met haar Edwin niet uit kan laten komen.
Laten we alsjeblieft zorgen dat we deze slopende ziekte waar bijna iedereen een eigen verhaal mee heeft de wereld uit helpen.

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
19:36

Sake

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.