Peter Ham

Peter Ham

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

"Voor niks gaat de zon op"....

Dat is natuurlijk fantastisch, maar voor onderzoek naar kanker geldt dit helaas niet daarvoor is nog steeds heel veel geld nodig.
Niets doen is geen optie en dat ervaart mijn vrouw "Nicole" nu ook.

In april van 2017 werd bij haar longNET-kanker gradatie 2 geconstateerd met uitzaaiing in de lever. We kregen helaas ook te horen dat ze niet meer schoon zou worden. Na een long- en leveroperatie is het een poosje stabiel gebleven maar op 20 dec 2019 kregen we te horen dat haar lever vol met uitzaaiing zit. Medicijnen moet de groei van de tumoren remmen. In de zomer van 2020 heeft de groei van de tumoren in de lever even stilgestaan maar begin november van 2020 zijn de tumoren toch weer gaan groeien. De schrik zit er dan weer goed in en blijven we hopen dat het geluk een keer met ons is. We laten ons niet uit het veld slaan en blijven genieten van elke mooie en gratis zonsopkomst.

Samen met het team van de Koninklijke Marechaussee zetten wij ons in om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel "De strijd tegen kanker".
Voor de Koninklijke Marechaussee en mij is "geen berg te hoog" daarom wandelen of fietsen wij de "MONT VENTOUX" op om iedereen te steunen die vecht tegen deze verschrikkelijke ziekte!

----Steunt u mij/ons in deze missie?----

Namens Nicole, mij en het hele team van de KMar ontzettend bedankt!

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

06/12/2020
13:46

Eric En Henriette

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.