Petra van Van saarloos

Petra van Saarloos

( Hardlopen | Lid van team: JEP, we can! )

Ik draag deze loop op aan mijn vader, die regelmatig samen met mijn moeder in een huis aan de voet van de Mont Ventoux verbleef,1 van zijn favoriete plekken in Frankrijk. Eind 2018 stierf hij aan kanker. En natuurlijk wil ik een bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker om ervoor te zorgen dat er meer mogelijkheden komen voor een adequate behandeling met nog meer overlevingskansen. Voor mijzelf vindt ik het nog wel een dingetje die berg op en 26 km hardlopen, maar ben ervan overtuigd dat ik dat met support van mijn medelopers van Jep ga volbrengen, daarom "Jep, we can!".

Activiteit: Hardlopen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/04/2020
00:00

Raymond En Nelleke

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.