Petra van Van saarloos

Petra van Saarloos

( Hardlopen | Lid van team: JEP, we can! )

Ik draag deze loop op aan mijn vader, die regelmatig samen met mijn moeder in een huis aan de voet van de Mont Ventoux verbleef,1 van zijn favoriete plekken in Frankrijk.

Eind 2018 stierf hij aan kanker. En natuurlijk wil ik een bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker om ervoor te zorgen dat er meer mogelijkheden komen voor een adequate behandeling met nog meer overlevingskansen voor iedereen die met deze nare ziekte geconfronteerd wordt.

Voor mijzelf vindt ik het nog wel "een dingetje"  die berg op en 26 km hardlopen, maar ben ervan overtuigd dat ik met support van mijn medelopers  van loopgroep JEP en supporters dit  ga volbrengen, daarom

"Jep, we can!".

 

Activiteit: Hardlopen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/04/2020
00:00

Raymond En Nelleke

Bekijk alle
  Bekijk alle
30/05/2021 | 21:16

het gaat door!

Afgelopen week kregen wij bericht van de organisatie dat de beklimming van de Mont Ventoux door gaat! Enerszijds blij, anderszijds beetje gespannen omdat ik sinds afgelopen week kamp met een kuitblessure terwijl  onze trainer net kwam met een mooi opbouwschema, waar ik nog niet mee kan starten. Gelukkig in overleg met fysio besloten dat ik mocht fietsen, nou dat heb ik geweten, hup! even 43 km getrapt en niet eens op een sportfiets, heerlijk in de zon en kuit hield zich goed, blij :)Met lopers e.e.a afgestemd en een mooi huis geboekt met zwembad in buurt Mont ventoux, dus dat is gefixed. Vandaag de site en mijn pagina weer sinds lange tijd geopend en zag meteen alle donaties van alle lieve mensen om mij heen en hun mooie woorden als support en bedacht ze hieronder  te delen als dank. Ik vind het nog steeds een spannende en mooie uitdaging die ik zeker niet met 2 vingers in de neus ga afleggen, maar met de steun van al deze mensen en mijn loopmaates en aanhang hoop ik dat het een onvergetelijke ervaring gaat worden. Nogmaals dank voor alle support, wordt vervolgd......   Hi Petra, wat een uitdaging! Super dat je er voor gaat. Mooi doel. Heel veel succes met de voorbereiding. 💪🏻👍🏻 succes en groeten Succes !!! Succes!!! Heel veel succes! Peet, heel veel suc6 met de voorbereidingen voor t super goede doel💪👍 Groetjes, buren Vinkeveen Petra, prima initiatief !!! Super goede actie Petra En een enorme prestatie Wij juichen je denkbeeldig toe 💋💋 Heeel veel succes Heel veel succes op die berg. Mooi doel Petra ✨💕 Je kunt het! Succes! Heel veel suc6 Succes! Peet kippenvel! Super mooi en bijzonder net als jij ... xxx Succes ! 💪🏼😘❤️ Succes Petra, Nicolette Jaco en Daan. Zussie toi toi toi. Stoer Peet! Trots! xx ❤️ Je kan het!!!👍🏻👍🏻💕 veel succes, Wim en Christien Trots op jou! Succes😘 Heel veel succes!  Succes met je actie    

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.