Petra van Van saarloos

Petra van Saarloos

( Hardlopen | Lid van team: JEP, we can! )

Ik draag deze loop op aan mijn vader, die regelmatig samen met mijn moeder in een huis aan de voet van de Mont Ventoux verbleef,1 van zijn favoriete plekken in Frankrijk.

Eind 2018 stierf hij aan kanker. En natuurlijk wil ik een bijdrage leveren aan onderzoek tegen kanker om ervoor te zorgen dat er meer mogelijkheden komen voor een adequate behandeling met nog meer overlevingskansen voor iedereen die met deze nare ziekte geconfronteerd wordt.

Voor mijzelf vindt ik het nog wel "een dingetje"  die berg op en 26 km hardlopen, maar ben ervan overtuigd dat ik met support van mijn medelopers  van loopgroep JEP en supporters dit  ga volbrengen, daarom

"Jep, we can!".

 

Activiteit: Hardlopen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

27/08/2021
18:29

Renée

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
25/08/2021 | 19:18

nog een week!

 nog een weekje en dan is het zover, we gaan de berg op! Nu spullen verzamelen en morgen inpakken na nog een ochtendje werken. Vrijdagochtend vetrekken we met 3 auto's richtig tussenstop Lyon om vervolgens zaterdag naar Aubingan af te reizen, de plek waar ons huis staat, mét blauwe luiken! Op de app groep wordt er al flink heen en weer geapped wie wat meeneemt, 1 ding is zeker, "ons zwembad" is in ieder geval gevuld met allerhande opblaasspul en de drankjes staan koud, alsof we op een soort van schoolreis gaan. Ik heb er enorm veel zin in, naast de lopers ook een aantal supporters waaronder mijn vriend, echt super.  In mijn vorige blog vertelde ik van mijn kuitblessure, die wonder boven wonder binnen 4 weken hertstelde, echter had ik , uit het niets,  na 1 van de langer duurlopen plots een erg dikkie knie. Ik vetrouwde het niet dus foto laten maken en het bleek niet oké en is er artose geconstateerd. gelukkig aan 1 zijde mild, wat  betekende dat ik weer veel ben gaan fietsen en daarnaast hellingen lopen in de sportschool op de loopband in combinatie met krachttraining,  wat ook goed ging. Het wordt nu dus kijken hoe boven te komen, waarschijnlijk  een combi van wandelen en licht joggen en mocht het echt een stuk te lastig worden dan wellicht een lift, maar ik zal boven op die berg komen met de foto van mijn Pa, voor een laatste x op zijn geliefde berg.     

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.