Pieter Westdijk

Pieter Westdijk

( Fietsen | Lid van team: Bike_Friends_Fun_ )

Pieter Westdijk

 

Pieter Westdijk: Ik doe mee om verschillende redenen. Mijn vader is overleden aan 3 soorten kankers die hem fataal zijn geworden in een zeer korte tijd. In een grote familie, 5 broers en 5 zussen, zijn we in de jaren wel enkele nare ziektes op onze weg tegengekomen. De familie banden zijn hierdoor gelukkig versterkt. Graag zou ik nu mij in willen zetten om geld in te zamelen voor een goed doel. Elke ziekte is de moeite waard om je in te zetten als je het vermogen heb om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Toen ik rond 20 a 30 jaar was heb ik spinningmarathons georganiseerd waar de opbrengst o.a naar stichting Doe een Wens, Opkikker en Villa Pardoes zijn gegaan. Deze stichtingen hebben ons geholpen om een stukje "genieten" terug te geven, tijdens de ziekte van mijn zoon Jonathan.. Villa Joep zou eventueel de volgende worden alleen door omstandigheden is dit niet doorgegaan. Mijn vader heeft gelukkig een kort ziekte bed gehad, maar het heeft nog steeds veel impact op ons leven. Nu vond ik de stichting grootverzettegenkanker dit was gelijk een match voor mij omdat ik daardoor Villa Joep kon gaan steunen. Villa Joep staat voor kinderen met kanker, dus de link is gelijk gelegd. De klim van de Mont Ventoux zal een hele verwerking worden. De tijd rond mijn vaders ziektebed en van mijn zoon Jonathan die we in een zeer korte tijd zijn verloren. Ik heb er veel zin in om die berg te beklimmen en niet alleen fysiek maar ook geestelijk weer een stap kan en mag gaan maken.

 

Ter nagedachtenis aan Jonathan en Joop Westdijk. 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
22:59

Suus

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.