Rein Schiphof

Rein Schiphof

( Fietsen | Lid van team: Team Meijer Group )

Kanker is een vreselijke ziekte, hierbij wil ik mijn inzet tonen om zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze ziekte te stoppen.
Zelf zal ik proberen om de bekende berg de “ Mont Ventoux” zo vaak mogelijk te beklimmen op vrijdag 4 september 2020 en het uiterste uit me zelf te halen.
Met ons bedrijf Meijer Group zijn we hoofdsponsor en proberen we zoveel mogelijk mensen mee te krijgen en sponsorgeld op te halen. Doneer en al het geld gaat voor de volle 100% naar een van de goede doelen om de vreselijke ziekte te bestrijden.
Elke donatie is welkom en wil u/jullie daarvoor dan ook hartelijk bedanken!

Gr Rein Schiphof

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

28/06/2021
19:06

Robert

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.