René Spindelaar

Ik fiets tegen kanker!

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Équipe amis 058 )

Alleen zijn we sterk, maar samen zijn wij nog sterker. “

Dat is inderdaad waar! Daarom beklim ik op 3 september 2021 de Mont Ventoux in Frankrijk, wat symbolisch staat als een sportieve strijd tegen kanker.

Afgelopen jaar is er bij mij ook kanker geconstateerd, darmkanker om precies te zijn. Ja dat was echt schrikken. Maar door de ontwikkeling van de technologie en het kunnen van de artsen kan ik zeggen “ik ben schoon”. Om deze middelen verder te ontwikkelen is geld nodig, heel veel geld.

Helaas heb ik ook de andere kant te vaak mee gemaakt. Hierbij was de strijd niet meer strijdbaar en ben ik familie en vrienden door deze vreselijke ziekte kwijt geraakt. Met hen in mijn gedachten beklim ik dit jaar de Mont Ventoux. Mijn ambitie is om hiervoor zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoeksdoelen van het KWF.

Helpen jullie mee?

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

07/09/2021
18:57

Piet & Hennie

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.