Rens Moolenbroek

Voor mijn vader en mijn collega's!

( Fietsen | Lid van team: Kansrijke Kanjers klimmen tegen kanker )

Ik ben in mijn omgeving nu weer geconfronteerd met de gevolgen van kanker. Mijn vader lijdt aan blaaskanker en vecht voor zijn leven. Dierbare collega's zijn er niet meer of lijden aan deze vreselijke ziekte. Het moet een keer afgelopen zijn. Ik wil niet machteloos toe blijven kijken maar iets doen! Op 3 en 4 september ga ik met vrienden samen de berg op rennen en fietsen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de strijd tegen kanker. Steun mij door te sponsoren en deze vreselijke ziekte een halt toe te roepen.

Activiteit: Fietsen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.