Rens van Moolenbroek

Samen vechten tegen kanker! Daar ga je pap!

( Dubbele deelname (hardlopen + fietsen) | Lid van team: Kansrijke Kanjers klimmen tegen kanker )

Ik ben in mijn omgeving nu weer geconfronteerd met de gevolgen van kanker. Inmiddels is mijn vader vorig jaar februari overleden aan de gevolgen van blaaskanker. Dierbare collega's of familieleden van hen zijn er niet meer of lijden aan deze vreselijke ziekte. Het moet een keer afgelopen zijn. Ik wil niet machteloos toe blijven kijken maar iets doen! Op 2 en 3 september as. ga ik met vrienden samen de berg op rennen en fietsen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor de strijd tegen kanker. Het zal een emotioneel gebeuren worden. Ik neem mijn vader mee omhoog.

Steun mij door te sponsoren en deze vreselijke ziekte een halt toe te roepen.

Activiteit: Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

03/09/2021
07:41

Marjon

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.