Rijmie de Leeuw

Alle beetjes helpen

( Fietsen | Lid van team: Toppers naar de top )

Onderzoek is de enige manier om vooruitgang te maken in de strijd tegen deze ziekte. Daar wil ik een bijdrage aan leveren. Eerst in 12 dagen op de fiets naar De BERG toe en dan nog de berg op. Alle steun is welkom. 

 

 

 

 

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

23/07/2021
04:06

Pedro

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.