Rob Klaver

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

Ik doe mee omdat deze vreselijke ziekte helaas nog steeds vele levens kost. Waarschijnlijk heeft iedereen hier wel eens mee te maken gehad binnen de familie, kennissenkring of op het werk. Ik helaas ook. Zo is mijn lieve spontane schoonzus Anita op 47 jarige leeftijd op een dramatische manier uit het leven gerukt door deze rot ziekte. Mijn doel is door deze actie geld in te zamelen en zo mijn steentje bij te kunnen dragen naar meer onderzoek, betere behandelmethodes en/of inzichten. Ik zou het erg fijn vinden als je me daarbij wil helpen met een financiële bijdrage.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

02/09/2021
19:48

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.