Robert Procee

Robert Procee

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

Om een bijdrage te leveren aan kankeronderzoek wil ik samen met mijn team middels donaties geld inzamelen voor KWF Kankerbestrijding. In 2014, 2016 en 2018 hebben wij als team Equipe Amis 058 de kale berg bedwongen en willen die prestatie in 2020 herhalen.

Wie wil mij helpen?

De verbondenheid in het leven met en strijden tegen kanker is de belangrijkste uitgangspositie voor ons.
Door ook dit jaar weer als team Equipe Amis 058 deel te nemen aan de beklimming van de Mont Ventoux willen wij een substantiële bijdrage leveren aan KWF kankerbestrijding en geld inzamelen om deze rot ziekte de wereld uit te helpen. Alvast dank voor jullie hulp!

Activiteit: Fietsen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.