Romy Vos

Sterk tegen kinderkanker

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Team Kinderkanker Nederland )

Voor de tweede meer gaan we samen met dit mooie team van de vereniging kinderkanker de berg beklimmen. Na de editie van 2021 die een groot succes was, gaan we dit keer zowel wandelend als fietsend de berg omhoog!

Mijn motivatie is mijn stoere broertje van nu 18 jaar, die 4 jaar geleden botkanker heeft gekregen. Hij is nu na veel behandelingen en een paar grote operaties, een grote volwassen gezonde kerel geworden! En dit wil ik voor alle kinderen met kanker. Vandaar dat ik samen met mijn vader en de rest van het team de berg op ga tegen kinderkanker en voor het prinses maxima centrum!

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer