Romy Vos

Strong for Jurre

( Wandelen | Lid van team: VOKK Samen Voor Beter )

Wij, papa en ik, gaan keihard de Mont Ventoux beklimmen op 3 & 4 september! Samen met het hele team van VOKK (Vereniging Ouders Kinderen met Kanker).
En dit is allemaal voor alle mega stoere strijders die tegen kinderkanker vechten! Zoals sommigen weten heeft mijn broertje van 16 afgelopen 1.5 jaar botkanker gehad. Wat een pittige en heftige tijd was! En ik zou het dus ook fantastisch vinden als het met alle kinderen weer zo goed gaat zoals het met hem nu weer gaat!! 
Wij moeten met zijn allen een streef bedrag ophalen en hebben hiervoor mensen nodig, veel mensen! Dus wie steunt ons, zodat we er allemaal voor zorgen dat alle kinderen met kanker in de toekomst geholpen kunnen worden. Dat ze allemaal stoere mannen en knappe vrouwen mogen worden!

Activiteit: Wandelen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/07/2020
00:00

Vincent

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.