Romy Vos

Strong for Jurre

( Wandelen | Lid van team: Vereniging Kinderkanker Nederland )

Wij, mijn vader en ik, gaan de Mont Ventoux beklimmen op 2 september! Samen met het team van Vereniging KinderKanker Nederland. En dit allemaal voor alle mega stoere strijders en strijdertjes die tegen kinderkanker vechten!

Ik heb zelf van dichtbij meegemaakt hoe de wereld van kinderkanker is. Mijn broertje van, nu 18, heeft bijna 3 jaar geleden botkanker gehad. Dit was een heftige en pittige tijd, maar door de juiste behandeling gaat het super goed nu!

En ik zou het dus ook fantastisch vinden als het met alle kinderen weer zo goed gaat zoals het met hem nu gaat! En dit kan alleen met jullie hulp! Dus wie steunt ons, zodat we er allemaal voor zorgen dat alle kinderen met kanker in de toekomst geholpen kunnen worden. En dat ze allemaal stoere en gezonde volwassen kanjers worden.

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20/09/2021
18:59

Mischa

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.