Ruben Hoppe

Ruben Hoppe

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

De onzekerheid, onmacht en afhankelijkheid zijn voor eenieder die in zijn directe omgeving met kanker te maken krijgt een ontzettend zware mentale en lichamelijke belasting. Voor alle mensen die deze strijd doormaken is alle steun, hoop en liefde nodig om strijdbaar te blijven!! Samen de strijd aanbinden tegen de onmacht die kanker met zich meebrengt is een fantastische uitlaatklep, uitdaging, verwerking en avontuur dat ik graag (weer) aan ga.


3 jaar geleden werd er bij mijn vrouw darmkanker aangetroffen. In de aanloop naar de diagnose werd darmkanker op basis van statistieken altijd uitgesloten. Mijn vrouw viel buiten de risicocategorie op basis van haar leeftijd. Gelukkig is de tumor succesvol operatief verwijderd en gaat het nu goed met haar. 

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

13/09/2021
10:31

we-collect

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.