Ruud Spaans

Ik fiets tegen kanker!

( Fietsen | Lid van team: Huis aan het Water )

Uit het dal gekropen naar de top van de Mont Ventoux.

Wie had dat 5 jaar geleden voor mogelijk gehouden, ik zeker niet. Ik zie het als een uitdaging om deze inspanning te mogen ondernemen. Daarnaast zie ik het als dank naar mijn naaste, de medici en het Huis aan het Water, wat mij een enorme positieve drijf geeft. Het voelt als een prijs op een strijd die geleverd is.

Het lijkt mij ook fantastisch om deze uitdaging met gelijkgestemde aan te gaan.Om samen naar de top van de Mont Ventoux te fietsen en tevens geld in te zamelen voor onderzoek en sponsoring voor de Stichting  Huis aan het Water.

 Ik zou zeggen Mont Ventoux kom maar op, ik ben er klaar voor!

 

Jouw donatie voelt als steun in de rug en bijzonder bemoedigend, waarvoor dank.

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20/09/2021
15:55

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.