Sabine Bakker

Ik wandel tegen kanker!

( Wandelen | Lid van team: Toppers naar de top )

Mijn motivatie om me hier voor in te zetten is omdat er voor onderzoeken, zoals voor deze ziekte veel geld nodig is en ook voor de behandelingen.

Ik loop voor vele mensen die door deze ziekte getroffen zijn, maar vooral voor mijn schoonvader die in 2018 te horen kreeg dat hij de zeldzame vorm van lymfeklier kanker had. 
Gelukkig weet hij dat mijn partner en ik dit wilden doen, maar helaas maakt hij het zelf niet meer mee.

Hij is eind 2020 overleden.

60 % gaat naar de kanker stichting en 40% van de door mijn op gehaalde donaties word gedoneerd aan het Prinses Maxima centrum, want zij zijn de toekomst!

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

31/08/2021
11:29

Toplicht verlichting BV

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.