Sake Van der Ploeg

Voor Edwin 🚴‍♂️ en tegen kanker!!

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

"Grootverzettegenkanker", onder dit motto beklim ik vrijdag 3 september 2021, de legendarische kale berg, de Mont Ventoux op de racefiets. Kanker, het woord wat we niet willen horen maar ongewild steeds vaker mee worden geconfronteerd. Binnen onze familie, vrienden en kenniskring, horen ook wij de nare berichten steeds vaker voorbijkomen. Om hier in de toekomst aan te kunnen werken en methodes/medicijnen tegen kanker te ontwikkelen is er gewoon geld nodig. Als teamlid van team Équipe Amis 058 heb ik nu de mogelijkheid om met jullie sponsorbijdrage een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker door KWF kankerbestrijding. Op weg naar een wereld waar we niet meer doodgaan aan deze vreselijke ziekte. Hierbij wil ik jullie alvast bedanken voor je persoonlijke bijdrage! Sake vd Ploeg

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/09/2021
17:33

Boomzager dijkstra

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.