Sanne Pieren

Samen naar de top van de Mont Ventoux!

( Hardlopen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee )

Ik hou van sportieve prestaties en uitdagingen en in combinatie met het doel van de Mont Ventoux is dit een fantastisch initiatief om anderen te helpen. Ook in mijn omgeving zijn er te veel lieve mensen die tegen deze rotziekte vechten of er mee te maken hebben gehad.

Op 1 september 2022 ga ik samen met het enthousiaste team van de Koninklijke Marechaussee de Mont Ventoux in Frankrijk hardlopend beklimmen.

Door onze deelname aan de Mont Ventoux 2022 gaan we geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Ons ingezamelde geld gaat rechtstreeks naar het KWF en ons zelf gekozen doel het Prinses Máxima Centrum. Een uniek centrum waar alle hoog complexe zorg en research voor kinderen met kanker bij elkaar komt. Met als missie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven.

Op naar de top van de berg. Ik heb er zin in!

Help jij ons team mee?                                                                                             

Hartelijk dank.

 

Activiteit: Hardlopen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

12/01/2022
21:37

Mirjam

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer