Sigriet van Oostveen-Miedema

Ik fiets voor Edwin!

( Fietsen | Lid van team: Équipe amis 058 )

Al sinds 2014 fietst Equipe Amis 058 eens in de twee jaar de Mont Ventoux.
4 maart 2020 besloot ik zeer spontaan en ook zeer betrokken bij de ziekte van Edwin dat ik de berg ook op wilde, het ideaalbeeld was om dit met de complete groep Equipe Amis 058 te doen in 2020. Juist deze dag kwam het goede nieuws dat de tumor van mijn lieve vriend Edwin spectaculair was afgenomen, wat een fantastisch nieuws deze dag.
4 maart 2021 , precies een jaar later heb ik tot mijn grote verdriet afscheid moeten nemen van Edwin. Het goede nieuws van dat jaar ervoor heeft helaas niet doorgezet.
Mijn laatste woorden naar Edwin toe waren: ik ga die verrekte berg voor jou fietsen Ed!! En dat zal ik dit jaar op 3 september hopelijk waarmaken.
Dat kanker de wereld uit moet dat vindt toch iedereen?
Ik heb dierbaren verloren aan deze onmenselijke ziekte, er is nog zo veel geld nodig voor onderzoek.
Help en doneer, ieder klein bedrag is een groot gebaar

Activiteit: Fietsen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

28/08/2021
09:02

Daniëlle

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.