Teun Meijer

Ik fiets tegen kanker

( Fietsen | Lid van team: Team Meijer Group )

Omdat het lijkt alsof steeds meer (ook jonge) mensen met deze ziekte worden geconfronteerd. Ik hoop, door deze berg op te fietsen en zo samen met team Meijer een mooi bedrag binnen te halen, een klein druppeltje bij te dragen om beter onderzoek mogelijk te maken.

Activiteit: Fietsen

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

13/06/2021
10:29

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.