Theo Hofman

Ik ga ervoor, doe je mee?

( Wandelen | Lid van team: Team Meijer Group )

iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die met deze rot ziekte te maken heeft of heeft gehad. Met meer onderzoek neemt de kans op genezing toe.
Het blijft juist nu belangrijk om onderzoek te blijven doen. Ik doe mee om ook mijn steentje bij te dragen.

Activiteit: Wandelen

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

11/09/2021
20:10

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
05/09/2021 | 16:29

BEDANKT

  Lieve sponsoren,   Met een tevreden gevoel kijk ik terug op een emotionele wandeltocht. 26 kilometer, 1100 hoogtemeters, in 5 uur de top gehaald. Een pittige beklimming van de kale berg, met in je achterhoofd al die verhalen over de strijd tegen kanker. Echt indrukwekkend. De man die zijn vrouw net verloren heeft en beloofd heeft om de Mont Ventoux als eerste wandelend te beklimmen. 5 kilometer voor de top ontdekt hij een snelwandelaar voor hem en besluit om te gaan rennen. De snelwandelaar gaat bij passeren ook rennen en ieder probeert voor zich als eerste binnen te komen. Uiteindelijk komt de man als eerste op 10 minuten binnen op pure wilskracht in 3 uur en 50 minuten. En ook al die mensen die na kanker gehad te hebben nu een punt zetten achter die periode door mee te lopen Het is fijn om een bijdrage geleverd te hebben, wetende wat deze ziekte ook in mijn eigen leven heeft aangericht.   Mijn doel om 2 keer in 2 dagen omhoog is niet gelukt omdat de 2e dag bedoeld is voor de fietsers. Dan had ik een andere keuze moeten maken op de woensdag. Ik kijk heel tevreden terug op hele mooie dagen    In totaal is er nu al door 500 deelnemers € 715.000 opgehaald nede door jullie. Hartstikke bedankt daarvoor!     een hartelijke groet,  Theo 

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.