Thijs Vonk

Ik help Kahler de wereld uit!

( Fietsen | Lid van team: Team 42 )

In 2015 ben ik mijn moeder verloren aan Kahler (Multiple Myeloom) en vorm van beenmergkanker.  Twee maanden voor mijn zoon geboren werd en 4 jaar voor ze met pensioen zou kunnen gaan.

Toen ik 2 jaar later hoorde dat een collega, veel jonger nog dan mijn moeder, lijdt aan de zelfde ziekte kwam dat als een ware klap.

De pijn van het verlies van mijn moeder (nog steeds) en het idee dat we voor deze ziekte tot nu toe geen geneesmiddel hebben drijft mij om me al een aantal keer voor KWF in te zetten.

Naast het grote doel (KWF) steun ik ook Daniel de Hoed, vanwege de goede ondersteuning tijdens de ziekte van mijn moeder.

Activiteit: Fietsen
31/08/2022
14:41

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
03/09/2022 | 7:44

Doel behaald

Het zit er op. Gisteren heb ik voor de 2de keer deze week de Ventoux getackeld. De dagen er voor had ik de top (en de weg naar boven) al verkend door als training op woensdag de berg vanuit Malaucene te beklimmen. Een behoorlijk pittig rondje uiteindelijk, want naast 100km fietsen waren het bij elkaar toch ook ruim 2100 hoogte meters. Donderdag nog een 'klein' rondje gedaan van nog eens 90km. Maar daar beduidend rustiger gefietst om wat kracht te sparen voor de dag erna. De 'Groot verzet tegen kanker' dag begon extra vroeg omdat men aan het begin van de middag regen verwachtte. De toch de berg op was zoals de voorgaande keren een belevenis. Met allemaal mensen langs de kant van de weg die je aanmoedigen. Eenmaal boven wordt je ontvangen en onthaald als held. Ik wil hierbij iedereen bedanken die mij gesponsord heeft!